Wij zagen uw trap op maat

U Wilt Niet Alleen Een Mooie Trap, Met Een Strakke Uitstraling, Maar U Hecht Grote Waarde Aan Een Duurzame Kwaliteit, En De Veiligheid Voor U Gezin Is Het Aller Belangenrijkste!

Dan is het restylen van uw trap de enige echte oplossing! Door uw trap te restylen ipv te renoveren, bent u verzekerd van een goede kwaliteit overzettrede om uw trap een andere look te geven. Een overzettrede is een trede welke over de bestaande traptrede geplaatst wordt. TRAPRESTYLE werkt uitsluitend met het beste kwaliteit overzettrede welke voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen die hiervoor gelden

TRAPRESTYLE bied u de keuze uit twee merken Trendy Stairs of Fedi Stairs

Als u kiest voor het restylen van uw trap zijn er twee optie’s namelijk het zelf restylen of het laten restylen.  speciaal voor de doe het zelver is Trendy Stairs de oplossing voor de kwaliteit overzettrede welke ook de vakman zou kiezen, als hij uw trap zou mogen renoveren / restylen.  met 6 trendy kleuren van overzettrede is uw trap snel en eenvoudig  om te toveren tot een waar design stuk.

Wilt u uw trap niet zelf restylen, maar u kiest voor één van onze vakmensen? Dan zijn de mogelijkheden echt ongekend, De geautoriseerde TRAPRESTYLE dealer heeft het totale leveringsprogramma van Fedi Stairs tot zijn beschikking. Waardoor werkelijk al uw woonwensen of eisen vertaald kan worden bij het restylen van uw trap door dat Fedi Stairs een ongekend uitgebreid programma heeft aan producten om uw trap te restylen, is er werkelijk alles mogelijk. Een open trap kan rondom bekleed worden, De mogelijkheden voor het bekleden van de wangen zijn bijna ongelimiteerd. Balusters in het RVS of in de kleur van de overzettrede het is met het Fedi Stairs systeem allemaal mogelijk.

De keus is aan u!

Kiest u voor Trendy Stairs? Of wordt het Fedi Stairs? oftewel gaat u uw trap zelf restylen? vraag dan eerst een gratis kleurenwaaier aan of wilt u een gedegen advies aan huis door een van de geautoriseerde TRAPRESTYLE dealer bij u uit de buurt.

Zelf doen of laten doen