Wij zagen uw trap op maat

“Een Trap Renoveren Kan Iedereen. Een Trap Restylen is een Vak! Ons Vak!…”

Traprenovatie is de afgelopen jaren enorm geëvalueerd, waren er vroeger enkel overzet tredes van laminaat, is de keuze nu veel groter. TrapRestyle heeft de vraag van de consument onderzocht, en zag dat er meer vraag is naar PVC dan naar laminaat. Als een van de weinige aanbieders is TrapRestyle zich volledig gaan richten op de vraag van de consument. Door overzet tredes te leveren met een toplaag van PVC. Ook de vraag naar led verlichting is enorm toegenomen. Daarom wordt dit ook standaard in elke trap gemonteerd. 

TrapRestyle werkt uitsluitend met goed opgeleide en getrainde monteurs. De monteurs worden in het trainingscentrum van ons zusterbedrijf “Stair Education Centre” opgeleid en getraind. Hierna loopt de monteur een aantal klussen met een ervaren vakman mee, alvorens hij of zij zelfstandig op pad gaat om trappen te renoveren.

Waarom moeilijk doen als het eenvoudig kan?

Dat was ons uitgangspunt bij het opzetten van ons merk TrapRestyle. Wij willen een goede traprenovatie aanbieden, waar veel vraag naar is.  En dit eenvoudig maken, door te werken met 1 maat die overal past.

Reguliere traprenovatie bedrijven doen vaak moeilijk als je om een prijs vraagt voor het renoveren van een trap. Dit komt omdat de verkoper graag bij je thuis komt, om jou zo enigszins onder druk een keuze te kunnen laten maken. Hij meet de trap in, en heeft voor elke trede een andere maat overzet trede nodig. Door slechts met 1 maat te werken van 140 cm. kunnen wij “praktische” elke trap renoveren.  U kiest een kleur, de monteur komt op de afgesproken dag uw trap renoveren, en heeft voldoende materiaal bij zich om jouw complete trap in 1 dag te restylen. inclusief het aansluiten van de led verlichting op elke trede.