Traprenovatie, is vaak het toverwoord, voor het mooi maken van uw trap!

Maar pas op! zorg ervoor dat het niet uw nachtmerrie wordt!

Een trap is een een lange tijd een ondergeschoven kindje geweest in huis. Logische want er is een lange tijd geen echte mooie oplossing geweest voor het mooi maken van uw trap. Echter door de toepassing van een traprenovatie product is hier in de afgelopen jaren verandering in gekomen. van een ondergeschoven kindje, kan  een trap met een goede renovatie, een  ware eye catcher worden in uw woning.

Het tegenovergestelde is echter ook waar. met een verkeerd gerenoveerde trap, of met een verkeerd product kan uw trap een ware nachtmerrie worden, U moet er toch niet aan denken dat u niet meer veilig de trap op of af kan!

Of dat uw trap zo gerenoveerd is dat u tussen de overzettrede en de zijkanten de naden zo groot zijn dat uw vingers er tussen passen?

Dit is natuurlijk niet wat u wilt als u aan een traprenovatie denkt. Door de enorme vraag naar een mooie oplossing voor de trap zijn er ook vele bedrijven bij gekomen die denken een trap te kunnen renoveren. Maar een traprenovatie is een echt vak het is een ambacht!

Wat is  traprenovatie?

Heel kort door de bocht gesproken, is het renoveren van een trap niets anders dan een overzettrede met een postvorimge voorzijde over de bestaande trede heen zetten.  Een goed traprenovatie product heeft een duurzame toplaag, is watervast verlijmd en heeft, een onderlaag zodat het extra versteviging heeft. Een duurzame traprenovatie systeem heeft een antislip toplaag, is brandvertragend, en geeft meer dan 10 jaar garantie!

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het perse duur hoeft te zijn. Nee maar het moet wel duurzaam wezen! Daarom leveren wij uitsluitend een topproduct als het gaat om traprenovatie.

De mogelijkheden

om uw trap te renoveren zijn werkelijk ongekend, zo zijn er diverse producten om uw trap te renoveren / restylen, zoals laminaat, HPL, CPL, massief hout, of PVC.  Traprestyle bied deze mogelijkheden allemaal aan. Daarnaast zijn de mogelijkheden van renovatie ook ongekend, de traptrede, maar ook de stootborden, of een onderzijde bij een open trap, eventueel een bijpassende vloer, voor de overloop of een complete verdieping. De zijkanten van de trap kan eveneens worden gerenoveerd.

led verlichting

Een bijzondere uitstraling krijgt u met een sfeervolle verlichting, Met ledverlichting is er veel mogelijk,  door de ongekende toepassing voor het toepassen zijn de mogelijkheden ook ongekend, de verlichting kan in de trede geplaatst worden of onder de trede, maar ook in de wangen van de trap kunt u led verlichting laten plaatsen

U kiest voor kwaliteit voor duurzaamheid, u kiest duidelijk voor de veiligheid van uw gezin! Wij zeggen renoveren kan iedereen Restylen is een vak! kies daarom voor TRAPRESTYLE

[xyz-ihs snippet=”buttons”]