Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie in Tilburg en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? TRAPRESTYLE is de nieuwe naam voor traprenovatie Tilburg. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kunt Restylen!

Traprenovatie Tilburg

Met de grootste kermis van Europa, verdient een gemeente als Tilburg ook de beste traprenovatie bedrijf! TRAPRESTYLE werkt uitsluitend met het originele Duitse restyle systeem. zodat u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit voor het renoveren van uw trap, zo heeft u niet alleen recht op 10 jaar fabriek garantie maar geeft TRAPRESTYLE u ook recht op een levenslange service.

Niet alleen de beste kwaliteit

Natuurlijk gaat u voor een goede kwaliteit, maar u heeft natuurlijk ook zo uw woonwensen, en ook als het om de trap gaat heeft u, uw wensen, daarom is het renovatie systeem waarmee traprenovatie Tilburg werkt ook zeer uitgebreid. meer dan 12 kleuren voor de trede, 13 kleuren voor de wangen, 15 kleuren voor de stootborden, door deze kleuren met elkaar te combineren heeft u meer dan 65 kleurencombinaties waarmee u uw trap kunt renoveren / restyle.

Traprenovatie mogelijkhedenTilburg traprenovatie

Met zoveel kleuren combinaties zal een traprenovatie perfect aansluiten bij de vloer in de hal of in de woonkamer, of waar de trap ook staat of op uitkomt. maar naast de vele kleurencombinaties is de vakkennis van de vakman van traprenovatie Tilburg ook van belang voor het mooiste resultaat, daarom heeft de vakman van traprenovatie Tilburg vele workshops en opleidingen om zo altijd volgens de laatste technieken te werken.

Advies aan huis?

U begrijpt dat door de vele mogelijk heden, van kleuren en van montage wij niet alles op deze website kunnen vermelden, zelfs een open trap is geen probleem of de overloop mee te nemen in het renovatie project. Om kennis te maken met de service van TRAPRESTYLE kunt u nu een gratis kleurenwaaier aanvragen. Nadat u deze heeft ontvangen, neemt de vakman van traprenovatie Tilburg telefonisch contact met  u op, om al uw vragen te beantwoorden, en eventueel een vrijblijvend advies bij u thuis te geven.