Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie in Spijkenisse en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? Traprestyle is de nieuwe naam voor traprenovatie Spijkenisse. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kunt Restylen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ucoCr8iIFBY[/youtube]

In de video ziet u het resultaat van TRAPRESTYLE Voorne en Putten, het traprenovatiebedrijf uit spijkenisse

Traprenovatie in Spijkenisse

Heeft vele jaren ervaring als het gaat om het renoveren / restylen van uw trap. dit geld niet alleen voor een standaard rechte trap, maar ook trappen met één of twee draaien erin. Of een trap met een bordes zijn natuurlijk geen probleem voor de professionals van het traprenovatie bedrijf uit Spijkenisse. Met een gesloten trap kunt u ervoor kiezen om de stootborden in dezelfde kleur te renoveren, of wit, maar natuurlijk zijn er nog veel meer kleurencombinatie’s te bedenken om uw trap te restylen!

Traprenovatie mogelijkheden

Zo kunt u naast de gesloten trap ook een open trap door TRAPRESTYLE laten renoveren / restylen. Vaak doen bedrijven moeilijk om een open trap rondom te bekleden, TRAPRESTYLE heeft hier een slimme oplossing voor bedacht, en werkt met een open trap ook met een zogenaamd basis systeem voor 12 trede. Maar wat dacht u van de zijkanten te bekleden bij uw trap? de zogenaamde wangen van uw trap? Ook hier is er een oplossing. Traprenovatie Spijkenisse heeft de ervaring, kennis en mogelijkheden om ook uw trap te restylen!

Traprenovatie met verlichtingSpijkenisse traprenovatie

Een trap is tegenwoordig meer dan een middel om boven of naar beneden te komen, vandaag de dag is een trap een waar meubelstuk, daarom is de keuzen als u kiest voor een nieuwe look voor uw trap, om hem te gaan restylen!  Niet alleen omdat er zoveel kleuren of kleuren combinatie’s mogelijk zijn, maar ook kunt u kiezen uit de vele mogelijkheden voor verlichting in uw trap. TRAPRESTYLE gebruikt hiervoor extra dunnen led verlichting waardoor deze perfect weg te werken zijn in de trede of in de wangen van de trap.

Advies aan huis?

U kunt natuurlijk ervoor kiezen om uw traprenovatie pakket online te bestellen en deze zelf te gaan plaatsen. er zijn op het internet verschillende systemen de een nog beter dan de ander of nog goedkoper. Maar waarom laat u zich niet eerst door een vakman van traprenovatie Spijkenisse eerst goed en vrijblijvend adviseren over de vele mogelijkheden? Dit kost u helemaal niets, er komt geen verkoper maar een vakman uit de praktijk die zelf al vele trappen heeft gerenoveerd.

vraag daarom vandaag nog een gratis kleurenwaaier aan!

Woon u in omgeving van Spijkenisse? en wilt u meer informatie voor het restylen van uw trap? vraag dan nu de kleurenwaaier aan om zo een indruk te krijgen hoe uw trap er na de renovatie uit kan komen te zien.

[xyz-ihs snippet=”buttons”]