Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie in Schiedam en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? Traprestyle is de nieuwe naam voor traprenovatie Schiedam. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kunt Restylen!

Traprenovatie Schiedam

En omstreken natuurlijk heeft meer dan een eenvoudige overzettrede om uw trap mee te renoveren, met traprenovatie Schiedam haalt u echt een topproduct in huis, zo zijn niet enkel de trede, maar ook de onderzijde van een trede te renoveren, of de zijkanten van een trap te renoveren. In traprenovatie noemen we dit wangen. Daarnaast is het mogelijk om ….

Traprenovatie met led verlichting

Uw trap te verlichten met een zogenaamde led verlichting, led verlichting is niet alleen zeer zuinig in verbruik, maar gaat ook jaren mee, en is op verschillende manieren in te bouwen in u trap als u deze gaat renoveren zo kunt u de verlichting in de zijkant van de trappen plaatsen of onder de voorzijde, of gewoon in de trede. U hoeft natuurlijk niet in elke trede een led verlichting te plaatsen.

Meer voordelen met traprenovatie

Er is natuurlijk veel meer voordelen te bedenken waarom u, uw trap wil gaan renoveren, wat denkt u bijvoorbeeld van het onderhoud van uw trap? of van het gemak in het schoonhouden van uw gerenoveerde trap? Een goede traprenovatie hoeft u slechts eenmaal in uw leven te doen. Tenminste als u kiest voor een goede kwaliteit. Bijvoorbeeld de kwaliteit die TRAPRESTYLE u aanbied.

Advies aan huis?

Natuurlijk kunnen we niet alle mogelijkheden die er zijn op deze site laten zien, of vermelden, daarom komt de vakman van traprenovatie Schiedam dan ook graag en geheel vrijblijvend bij u thuis, om zo uw woonwensen, en eventuele eisen te vertalen in een prachtige trap. vraag eerste een gratis kleurenwaaier aan. klik op de link hieronder voor een kleurenwaaier, waarna de vakman van traprenovatie Schiedam telefonisch contact met u zal opnemen om al uw vragen te beantwoorden.