Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie in Rotterdam en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? TRAPRESTYLE is de nieuwe naam voor traprenovatie Rotterdam. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kunt Restylen!

Traprenovatie Rotterdam

De wereldstad Rotterdam, verdient ook een wereld bedrijf als het om traprenovatie gaat. Daarom heeft u nu de keuze om te kiezen uit meer dan 65 kleurencombinaties als u uw trap wilt gaan renoveren. Natuurlijk kiest u voor de beste kwaliteit. Deze heeft TRAPRESTYLE dan ook voor u geselecteerd, wij werken uitsluitend met het originele Duitse restyle systeem. waar u meer dan 10 garantie op krijgt en een levenslange service.

Traprenovatie mogelijkheden

Er zijn zoveel wensen zoveel eisen, en zoveel verschillende trappen, voor elke situatie, elke woonwens heeft TRAPRESTYLE een oplossing, niet alleen door de uitgebreide programma aan overzettrede en toebehoren, maar ook de vakkennis van de vakman die u thuis komt adviseren over de vele mogelijkheden voor het renoveren / restylen van uw trap .

De vakman aan het wordtRotterdam traprenovatie

Met veel passie en plezier toveren we elke trap om tot een meubelstuk die perfect past in uw interieur” De vakmensen van traprenovatie Rotterdam, staan dan ook graag voor u klaar om uw trap tot een waar designstuk om te toveren, met de veiligste overzettrede die er is, bent u ook verzekerd van veiligheid voor u gezin, dit is toch wat iedereen wilt!

Advies aan huis?

Er is ontzettend veel mogelijk om uw trap te renoveren / restylen, een dichte trap, een open trap, de overloop, of de zijkanten van de trap. Voor de vakmensen van traprenovatie Rotterdam is dit allemaal geen enkel probleem, daarom komen wij ook graag bij u thuis om u op een rustige manier te adviseren over de vele mogelijkheden, vraag eerst een gratis kleurenwaaier aan. Als u deze in huis heeft dan neemt traprenovatie Rotterdam contact met u op, om al uw vragen te beantwoorden of voor het maken van een vrijblijvend advies gesprek bij u thuis.