Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie Hilversum en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? Traprestyle is de nieuwe naam voor traprenovatie Hilversum. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kunt Restylen!

Traprenovatie Hilversum

Hilversum is een gezellige stad en staat bekend als de media stad van Nederland. Maar ook in Hilversum kan je nu je trap laten restylen, er zijn zoveel mogelijkheden voor het restylen van je trap, zo kan je ervoor kiezen voor een strakke overzet trede van de barok serie van TRAPRESTYLE, met een exclusief stootboord voor een extra uitstraling, welke je nooit met een gewone traprenovatie systeem zal krijgen.

Bekleden is geen renovatie

Er zijn diverse mogelijkheden voor het bekleden van uw trap, vinyl, tapijt, of halve maantjes. Maar alleen met traprenovatie krijgt u een trap die geen onderhoud meer nodig heeft, als u uw trap met een kwalitatief goed product renoveerd is het een klus welke u slechts éénmalig laat uitvoeren door een vakman. Omdat er zoveel verschillende producten zijn voor het renoveren spreken wij als het gaat om kwaliteit liever over het restylen van uw trap.

Ongekende mogelijkheden met traprenovatie

De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend, zo is er keuze uit meer dan 65 kleuren combinatie’s met het restyle systeem, Dit restyle systeem is niet alleen voor een rechte standaard trap maar ook voor trappen met één of twee draaien is er een oplossing om hem te restylen, of het aanpakken van de wangen is zeker een optie, Zelf het rondom bekleden van een open trap is met het restyle systeem geen probleem.

Advies aan huis?

Wilt u iets anders dan traprenovatie, u wilt een strakke uitstraling, een levenslange garantie, en eerst een deskundig advies aan huis? vraag dan vandaag nog een kleurenwaaier aan waarna de dichtstbijzijnde TRAPRESTYLE dealer van Hilversum spoedig contact met u zal opnemen