Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie in Capelle a/d/ IJssel en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? Traprestyle is de nieuwe naam voor traprenovatie Capelle a/d IJssel. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kunt Restylen!

Traprenovatie Capelle a/d IJssel

Heeft speciaal voor u in Capelle a/d IJssel een hoogwaardig renovatieproduct, waarmee u uw trap kunt renoveren op een manier die zijn weerga niet kent. Dit door niet alleen topkwaliteit overzettrede te gebruiken, maar ook de beste vakman in te zetten op een klus om uw trap om te toveren tot een waar design stuk. Dit doen we door te retylen.

Traprenovatie heet vanaf nu TRAPRESTYLE

Door de ongekende mogelijkheden, is het werkwoord traprenovatie voor uw trap te renoveren iets te kort, traprenovatie heeft een negatieve klant als u het uitsluitend zou laten doen als uw trap totaal versleten is. In de praktijk blijkt dit zelden het geval te zijn u wilt gewon iets moois iets ander en totaal geen onderhoud.

Dan kiest u voor TRAPRESTYLE

Want enkel met TRAPRESTYLE heeft u een enorme keuze in mogelijkheden, zo zijn er meer dan 65 kleurencombinatie’s mogelijk om uw trap te renoveren / restylen. En zijn niet enkel de trede het onderwerk van renovatie, maar ook de stootborden, de overloop, de zijkanten. een trapleuning, zelfs een droogloopmat zijn zelfs mogelijk door de vakmensen van traprenovatie Capelle a/d IJssel mee te meenemen in de totale klus.

Advies aan huis?

Wilt u op uw gemak goed geadviseerd worden? door een vakman ipv een verkoper? dan heeft traprenovatie Capelle a/d/ IJssel voor u de oplossing want de vakman zelf die uw trap ook zal gaan renoveren / restylen adviseert u vooraf graag over de vele mogelijkheden. vraag daarom eerst een gratis kleurenwaaier aan. Nadat u de kleurenwaaier heeft ontvangen zal de vakman telefonisch contact met u op nemen om al uw vragen te beantwoorden, en eventueel een vrijblijvend afspraak met u te maken.