Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie Breda en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? Traprestyle is de nieuwe naam voor traprenovatie Breda. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kan Restylen! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wzu6_6tGrR4[/youtube]

Traprenovatie Breda

Het traprenovatiebedrijf in de omgeving van Breda dat voor u, uw trap naast renoveren ook kan restylen is TRAPRESTYLE met de geautoriseerde TRAPRESTYLE  dealer uit Breda heeft u een het traprenovatiebedrijf uit de omgeving voor het renoveren / restylen van uw trap. Met uw trap is er meer mogelijk dan enkel hem te renoveren. Met restylen sluit uw trap perfect aan bij uw woonwensen.

Traprenovatie met een open trap

Niet alleen voor een standaard rechte trap, maar ook open trappen zijn voor traprenovatie Breda geen enkel probleem. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw open trap dicht te laten zetten. Dit is natuurlijk niet de enige oplossing, naast het schilderen van de onderzijde kunt u deze ook éénvoudig laten bekleden door de vakmensen van TRAPRESTYLE. Door uw open trap rondom te laten renoveren krijgt uw trap een extra  chique uitstraling.

Traprenovatie wordt TraprestyleBreda traprenovatie

Een trap renoveren kan iedereen, maar een trap restylen is een vak! Het grote verschil tussen traprenovatie en het restylen van uw trap, zijn de vele kleurencombinatie’s. Het product met een jarenlange garantie. De grote antislip waarde. De afwerking door de vakman.  laat u daarom goed adviseren voordat u uw trap wil laten renoveren.

Advies aan huis?

Voor een deskundig advies komen wij graag vrijblijvend bij u thuis om zo uw woonwensen te vertalen in de trap, zodat deze ook perfect aansluit bij het geheel van uw interieurs. Vraag eerst de gratis kleurenwaaier aan zodat u op uw gemak een eerste indruk kunt krijgen van enkele mogelijkheden, waarna traprenovatie Breda telefonisch contact met u opneemt om zo uw vragen te beantworden, en eventueel een vrijblijvende afspraak met u te maken.