Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie in Barendrecht en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? Traprestyle is de nieuwe naam voor traprenovatie Barendrecht. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kunt Restylen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BTFCe6dZ2SY[/youtube]

Traprenovatie Barendrecht

heeft voor u diverse mogelijkheden om uw trap mee te renoveren, met een modern kleurenpalet waarmee u de trede kunt bekleden, en een kleurenpalet voor de stootborden, en een kleurenpalet voor de wangen zijn er meer dan 65 kleurencombinaties mogelijk om uw trap in Barendrecht te renoveren. Door al deze mogelijkheden

Heet traprenovatie vanaf nu TRAPRESTYLE

Want door uw trap te gaan restylen ipv te gaan renoveren, is het niet uitsluitend meer voor oude versleten trappen weg gelegd om in een handomdraai een prachtig gerenoveerde trap te hebben, traprenovatie Barendrecht heeft een zeer hoge standaard als het gaat om het restylen van uw trap, want naast de grote keuze in kleuren combinaties. Zijn er ook meer renovatie mogelijkheden

Een open trap renoveren?Barendrecht traprenovatie

Neem bijvoorbeeld een open trap, deze kunt u op verschillende manieren renoveren, u kunt er voor kiezen om enkel de bovenzijde van de trede te restylen met een overzettrede, maar ook de onderzijde is met het restyle systeem heel goed aan te pakken, zo kunt u de onderzijde in dezelfde kleur als de bovenzijde restylen, of juist in een andere kleur, Ook het dicht laten maken van een open trap is voor traprenovatie Barendrecht totaal geen probleem.

Advies aan huis?

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk als het gaat om uw trap in Barendrecht of omgeving. de vakmensen van TRAPRESTYLE komen u graag geheel vrijblijvend thuis adviseren over de vele mogelijkheden, ook voor een gesloten trap, een trap waarbij u de zijkanten wil aanpakken, of de overloop in dezelfde kleur wilt mee nemen. Vraag eerst een gratis kleurenwaaier aan. Nadat u deze heb ontvangen neem uw regio dealer van TRAPRESTYLE telefonisch contact met u op, om al uw vragen te beantwoorden of eventueel een vrijblijvend afspraak met u te maken.