Wij zagen uw trap op maat

Zoek u de beste oplossing voor traprenovatie Almere en omgeving? Wel eens gedacht om uw trap niet te renoveren maar te restylen? Traprestyle is de nieuwe naam voor traprenovatie Almere. Er zullen veel bedrijven zien die uw trap kan renoveren, er is echter maar één bedrijf dat uw trap kan Restylen!

Traprenovatie Almere

Voor een uitgebreide mogelijkheden om uw trap aan te pakken zodat deze perfect aansluit op de woonwensen van heden ten dagen, kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw trap te gaan renoveren, maar heeft u wel eens gedacht om uw trap niet te gaan renoveren maar te gaan restylen?  Traprenovatie Almere is het restylebedrijf als het gaat om de woonwensen voor uw traprenovatie.

Traprenovatie wensen

Voor elke ruimte in uw huis heeft u zo uw wensen, of eisen ongetwijfeld zal u deze ook hebben als het om uw trap gaat. Zo kiest de één voor een donkere kleur om hun trap mee te renoveren / restylen, terwijl de ander juist voor een lichte kleur kiest als het gaat om de traprenovatie in de omgeving van Almere aan te pakken. Wat uw traprenovatie wensen ook zijn TRAPRESTYLE heeft voor elke traprenovatie wens een antwoordt

Zijkanten van de trap renoveren?

Er is veel meer mogelijk dan enkel de trede van uw trap te renoveren / restylen, Ook als het gaat om de zijkanten van uw trap. In traprenovatie wereld noemen wij dit wangen. Traprenovatie Almere heeft een uitgebreid programma om ook de zijkanten (wangen) van uw trap te renoveren / restylen. Naast het bekleden van de zijkanten. kunt u er ook voor kiezen om hier led verlichting in de laten plaatsen.

Traprenovatie met Led verlichting

Met TRAPRESTYLE is er meer mogelijk zoals bijvoorbeeld led verlichting in uw trap. Er zijn verschillende manieren waar u uw led verlichting kunt monteren, zo kunt u onder de voorzijde van de trapneus een led verlichting plaatsen, of in de zijkanten van de trap. of aan de bovenzijde van de trede. wat u ook kiest de mogelijkheden zijn ongekend.

Advies aan huis?

Voor een uitgebreid advies, komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis, om zo de mogelijkheden van de trap met u te bespreken en zo uw traprenovatie wensen in kaart te brengen. Vraag eerste een gratis kleurenwaaier aan van TRAPRESTYLE waarna de geautoriseerde TRAPRESTYLE dealer telefonische contact met u zal opnemen om zo al uw vragen te beantwoorden en eventueel een afspraak met u te maken,