Wij zagen uw trap op maat

Hoeveel treden wilt u laten zagen?

Makkelijke betaling via:

Rating:
5/5

Wij zagen enkel overzet treden, deze kunnen van Laminaat, PVC, of hout zijn, Plak pvc met aluminium strippen zagen wij helaas niet op maat, dit is een ander product die een andere verwerking vereist. hier zijn wij niet op ingericht.

Stootborden kunnen ook gewoon op maat gezaagd worden, Bij bestelling van uw opdracht kunt u aangeven dat u ook de stootborden gezaagd wilt hebben.

Wij kunnen ook de wangen van uw trap zagen, dit gebeurt echter niet in onze werkplaats maar op lokatie, hierdoor zal de gehele opdracht op lokatie worden uitgevoerd. Bij u
bestelling kunt u aangeven dat u uw wangen van uw trap wil laten renoveren.

Wij zagen ook tredes voor een open trap. echter moet u hier wel het juiste materiaal voor hebben, zoals onderplaten en achterlatten. Een trede contra zagen doen wij echter niet.
Tijdens uw bestelling kunt u aangeven dat het om een open trap gaat welke u rondom bekleed wilt hebben.

WIj kunnen tijdens het zagen ook rekening houden met het inbouwen van uw led verlichting. Indien u geen led verlichting heeft kunnen wij dit ook voor u leveren.

Indoen u de trap zelf gaat plaatsen, zorg u ook zelf voor de lijm, wij kunnen deze
natuurlijk wel voor u meeleveren.

Het kan voorkomen dat wij verkeerd hebben ingemeten, in dit geval zullen wij een
nieuwe trede leveren en zagen, als u enkel voor onze zaagserie heeft gekozen zult u hem zelf moeten noteren.

Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen na inmeten uw trap gezaagd retour te sturen, echter kunnen wij hier geen garantie’s op verlenen ivm de vele aanvragen die wij ontvangen