Wij zagen uw trap op maat

Uw trap weer als nieuw? Zonder hak of breek werk? Sommige bedrijven noemen dit renoveren, maar bij renoveren denken wij aan veel hak en breek werk.
Daarom renoveren wij niet uw trap, maar restylen wij uw trap.

Dit houdt in dat de rommel en het ongemak tot een uiterst minimum wordt beperkt. Het zagen gebeurd voor het grootste gedeelte buiten en uw vakman is een Erkend Traprestyler. Wij van TRAPRESTYLE begrijpen dat u geen rommel wilt, maar alleen een mooie trap.

Laat u daarom adviseren door een erkend traprestyler uit u eigen omgeving, woont u in de omgeving van Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Barendrecht, of rozenburg dan is Staircoach uw geautoriseerde traprestyler

Staircoach is het bedrijf achter de formule TRAPRESTYLE. Omdat Staircoach in Spijkenisse is gevestigd. Adviseert de adviseur van Staircoach de klanten uit omgeving van Spijkenisse zelf, hierdoor bent u verzekerd van het beste advies bij het nemen van een beslissing voor u traprenovatie.

De eigenaar van Staircoach heeft in 1998 voor het eerst kennis gemaakt met traprenovatie, op dat moment was er vrijwel niemand actief in het renoveren van trappen, en heeft zich toen meer toegelegd op het leggen van laminaat vloeren, later toen er meer vraag kwam naar het renoveren van trappen heeft de eigenaar de complete swits gemaakt naar het renoveren van trappen.

Na jaren van monteren, en adviseren van particulieren klanten,  is de eigenaar andere bedrijven gaan begeleiden in de traprenovatie, zo is de formulie traprestyle ontstaan, zo ontstond er een groter geheel, waar alle partijen voordeel van zouden ondervinden, wat voor u als klant weer betekend dat u verzekerd bent van een partij met veel ervaring, die staat voor kwaliteit. tegen een eerlijke prijs.