“Gratis led verlichting …..”

U leest het goed! We willen dit jaar goed starten, profiteer van onze nieuwjaars actie in januari gratis led verlichting weg!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, en ontdek uw voordeel!

offerte

Er is een enorme wild groei aan traprenovatie bedrijven, veel klusbedrijven of aannemers die een traprenovatie klusje er bij pakken omdat het zo lekker verdient, of omdat de klant er gewoon om vraagt.

Als vakman doet zo een wildgroei in de branche enorm pijn, daarom zijn wij op zoek gegaan naar vakspecialisten om mee samen te werken, vakmanen die houden van hun vak, vakmensen die gaan voor het aller beste resultaat. Vakmensen die pas weg gaan als de complete klus is geklaard.

Hierin hebben wij gemeend een keurmerk te moeten maken, wat de zogenaamde beunhazen onderscheid van de vakmensen in onze branche.

Dit keurmerk hebben wij Erkend Trap Restyler genoemd. en u Herkend de vakman aan dit logo.

Traprestyle, als organisatie wordt door twee heren gerund Wim van Ammelrooy, en Manuel Naaijen.

Wim heeft zijn HBO studie afgerond en is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Manuel Naaijen is de ervaring deskundige en staat de vakman bij met zijn jaren lange praktijk ervaring in de branche. Daarnaast bestaat het Team van Erkend Trap Restyle uit diverse franchisenemers die onder hun eigen naam werken door het land

Manuel Naaijen

Ons motto:

Traprenovatie kan iedereen, restylen is een vak!

Debbie Snijder-de Geus

Echt super!!!!! Deze week hebben jullie 2 trappen bij ons gedaan. Het is nog veel mooier geworden dan we hadden verwacht. Heel erg bedankt voor jullie mooie, nette, snelle werk en de goede service. Echt super!!!!

Marc van der Mee

Top werk afgeleverd!

Jolanda Van Herk Van Blerck

Potjandikkie, wat hebben wij een mooie gave trap! TOP.. Dank je wel!

Astrid Vos-brandes

Fantastische mooie trap gekregen. Top werk.