[vc_row margin_top=”-70″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1452612115123{padding-top: 30px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

“Gratis led verlichting …..”

U leest het goed! We willen dit jaar goed starten, profiteer van onze nieuwjaars actie in januari gratis led verlichting weg!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, en ontdek uw voordeel!

offerte

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”70″][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]Er is een enorme wild groei aan traprenovatie bedrijven, veel klusbedrijven of aannemers die een traprenovatie klusje er bij pakken omdat het zo lekker verdient, of omdat de klant er gewoon om vraagt.

Als vakman doet zo een wildgroei in de branche enorm pijn, daarom zijn wij op zoek gegaan naar vakspecialisten om mee samen te werken, vakmanen die houden van hun vak, vakmensen die gaan voor het aller beste resultaat. Vakmensen die pas weg gaan als de complete klus is geklaard.

Hierin hebben wij gemeend een keurmerk te moeten maken, wat de zogenaamde beunhazen onderscheid van de vakmensen in onze branche.

Dit keurmerk hebben wij Erkend Trap Restyler genoemd. en u Herkend de vakman aan dit logo.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1428″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]Traprestyle, als organisatie wordt door twee heren gerund Wim van Ammelrooy, en Manuel Naaijen.

Wim heeft zijn HBO studie afgerond en is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Manuel Naaijen is de ervaring deskundige en staat de vakman bij met zijn jaren lange praktijk ervaring in de branche. Daarnaast bestaat het Team van Erkend Trap Restyle uit diverse franchisenemers die onder hun eigen naam werken door het land

[/vc_column_text][vc_column_text]

Manuel Naaijen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]

Ons motto:

Traprenovatie kan iedereen, restylen is een vak!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”1228″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”http://www.traprestyle.nl/aanvragen-van-een-offerte/”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][sp_testimonials_slider design=”design-2″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]