Wij zagen uw trap op maat

manuel naaijenManuel Naaijen, is niet enkel de regio dealer van TRAPRESTYLE  voor Traprenovatie Spijkenisse, Manuel Naaijen is ook de drijvende kracht achter het merk TRAPRESTYLE. In 1998 is Manuel Naaijen gestart als zelfstandige ondernemer in de verkoop en leggen van laminaatvloeren, later (in 2003) is Manuel Naaijen als één van de eerste in die tijd gestart met het renoveren van trappen.

In 2013 is Manuel  gestart met een dealer organisatie onder de Naam TRAPRESTYLE. Doordat Manuel  op verschillende manieren de dealers is gaan ondersteunen is zijn vakgebied van vakklusser veranderd in coach. Naast het coachen van de dealers van TRAPRESTYLE helpt Manuel  veel klusbedrijven & vakmannen met het behalen van hun doelen.

Manuel  is Nederlands enige business coach gespecialiseerd  in de klusbranche. hieronder verstaat Manuel Naaijen dan ook de vakbedrijven zoals TRAPRESTYLE dit is.

Manuel  heeft een behoorlijke staat van dienst als het gaat als ondernemer zo verkocht hij al laminaatvloeren (1998) toen dit nog niet in de bouwmarkten en vloeren outlets te koop was als nu het geval is. In 2003 waren er in Nederland maar slechts 8 traprenovatie bedrijven.waarvan een van Manuel er één van was.

Vandaag de dag is het aanbod van de traprenovatiebedrijven dan ook ongekend groot, en is er tussen veel bedrijven weinig onderscheid, daarom heeft Manuel een online gratis traprenovatie workshop ontwikkeld. weer iets unieks in Nederland eerst iets voor je klanten doen, zodat ze kennis kunnen maken met jou als ondernemer voordat ze een definitieve keuze moeten maken.

Ook heeft Manuel  Naaijen diverse ebooks geschreven o.a. “de 7 meest gestelde vragen over traprenovatie” welke geinteresseerd klanten gratis ontvangen als ze een kleurenwaaier aanvragen Ook iets nieuws in de branch

Daarnaast spreek Manuel Naaijen liever over het restylen van uw trap i.p.v het renoveren van uw trap, omdat renovatie een negatieve klank heeft, en dit product ook uitstekend geschikt is voor nieuwbouw huizen, waar je ook een strak uitziende trap wenst, met minimale onderhoud en een levenslange garantie.

Wilt u meer informatie over het restylen van uw trap? vraag vandaag nog een kleurenwaaier aan!