Wij zagen uw trap op maat

Er zijn vele producten voor het renoveren van uw trap, de betere producten komen toch uit Duitsland, hier zijn diverse fabrikanten van overzettrede waarvan Fedi er één van is. Fedi onderscheid zich niet alleen in een uitmuntende kwaliteitsoverzettrede, ook het leveringsprogramma is enorm.  Ook het kleuren aanbod is zeer hoog, met meer dan 17 kleuren overzettrede en 20 kleuren stootborden en wangen.

Ook trapleuningen en led verlichting zitten in het leveringsprogramma van Fedi.

TRAPRESTYLE is voor Nederland de importeur voor Fedi traprenovatie.  en heeft het merk “Fedi Stairs” in Nederland introduceert welke uitsluitend te koop is via geautoriseerde dealers van TRAPRESTYLE.

Door een nauwe samenwerking van TRAPRESTYLE met de zelfstandige ondernemer heeft deze een volledige ondersteuning bij het verkopen. leveren, en monteren van het Fedi traprenovatie systeem. De zelfstandige dealers kopen zelf rechtstreeks bij FEDI gmbh in Duitsland in.

TRAPRESTYLE zorgt voor (online) vindbaarheid, waarvan de plaatselijke TRAPRESTYLE dealer extra kan profiteren. Ben je een ervaren timmerman, interieurbouwer, of een vakklusser, en je zou meer informatie wensen over het restylen van trappen, of je wilt graag met het Fedi traprenovatie systeem gaan werken? klik op de button hieronder waarna wij contact met u zullen gaan opnemen